POSTITUS

KOKONAISUUS HALLINTAAN - PAINATUS, POSTITUS, KULJETUS

Postitus on monessa painotyössä luonnollinen jatke työn loppuun saattamiseksi. Useimmiten tehokkain tapa hoitaa, kustannustehokkaasti ja aikataulussa pysymisen varmistamiseksi painatus ja postitus samasta paikasta – saman katon alta.
Postituksen kappalemäärä voi olla mikä vaan, jo yhdestä kappaleesta satoihin tuhansiin
Postituksessa - tulostetaan osoite ja tarvittaessa postimerkintä. Kuoritetaan materiaalit tai lähetetään sellaisenaan.
 
Postituspalveluitamme mm.
Osoitetulostus – perinteinen ja digitaalinen
Koneellinenkuoritus
Taitto
Käsinpostitus
Kimputus
Pakkaus
Lähettäminen
Kuljetukset – koti- ja ulkomaat
Suoramarkkinointijakelu
Kohdemarkkinointi
Postin postimerkinnät
 

OSOITETULOSTUS

Osoitteet tulostetaan (inkataan) materiaalista riippuen joko mustesuihkutekniikalla, vahatulostuksella tai laser/digitulostuksella.
- Mustesuihkua käytetään yleisimmin varsinkin suurissa määrissä, se on kustannustehokasta. Yleisimpiä inkattavia kohteita ovat kirjekuoret, flyerit, esitteet.
- Vahatulostus on omiaan Gloss-tyylisissä pinnoissa (kiiltäväpinta).
- Digitulostuksella saamme tulostettua muuttuvaa tietoa eli personointia moneen erikohtaan esitteessä jopa esitteen molemmille puolille. Myös erilaiset fontit ovat mahdollisia.
 
Osoitteet toimitetaan meille Excel-tiedostona, mielellään jokainen tieto omassa solussaan (etunimi ja sukunimi, titteli, osoite, postinumero ja kaupunki).
Muista jättää esitteessä osoitetiedoille oma tila, minimissään 12cmx 5cm. Osoite on hyvä sijoittaa esitteessä kohtaan mistä se on helposti luettavissa. Kysy tästä lisään myynnistämme!
 

KONEELLINEN KUORITUS

Pystytään kuorittamaan lähes kaikenlaista materiaalia. Kirjekuorien minimikoko on C65 ja maksimikoko C4. Kirjekuoret on tällöin oltava konepostitukseen soveltuvat konepostituskuoret ei tarranauhallisia kirjekuoria.
Taitto lähetettävä materiaali taitetaan tarvittaessa valitun lähetystavan / kuoren mukaan.
 

KÄSINPOSTITUS

Pienet postitettavat erät tai materiaali joka ei sovellu koneelliseen kuoritukseen, pakataan käsin. Käsinpostituksessa vain luovuus on rajana. Useimmiten lajitellaan, kerätään moniosaisia lähetyksiä, pakataan ja lähetetään. Lähetyksissä missä materiaalia lähetetään erimääriä kullekin vastaanottajalle on helppo hoitaa käsinpostituksella. Käsinpostituksissa käytetään useimmiten osoitetarroja.
 

KIMPUTUS - ERÄLAJITTELU

Erälajittelu alentaa postimaksuja yli 5000 kpl postituksissa ja kaikissa monisivuisissa lähetyksissä. Postitettava materiaali niputetaan postinumeronperusteella tai osoitteettomissa rajatun alueen vastaanottaja määrän mukaan.
Kimputettuihin nippuihin tarvitaan Postin kimppulaput.
 
Eri tapoja pakata lähetettävä tuote – esite itsekseen, kirjekuoreen, muoviin, kääreeseen, laatikkoon, putkiloon
 

KULJETUKSET SUOMESSA

Käytössämme on koko maan kattava kuljetusverkosto. Käytämme kuljetusliikeitä, jakeluyrityksiä ja Postia. Valitsemme lähetettävän materiaalin kuljetuksen joko asiakkaan toiveen mukaan tai aikataulun mukaan järkevän ja kustannustehokkaan kuljetuksen.
 

KULJETUKSET ULKOMAILLE

Käytössämme on kansainvälisiä kuljetusliikkeitä, valitsemme lähetettävän materiaalin kuljetuksen joko asiakkaan toiveen mukaan tai aikataulun mukaan järkevän ja kustannustehokkaan kuljetuksen.
 

 

SUORAMARKKINOINTIA

- MONTA ERITAPAA LÄHESTYÄ VASTAANOTTAJAA

 

SUORAJAKELU

Pääkaupunkiseudulla suoramarkkinointia yksityistalouksiin voidaan jakaa myös suorajakeluun erikoistuneen yrityksen kautta postinumeron perusteella. Kohdistusta voidaan tarkentaa myös pien ja kerrostaloasukkaiden mukaan. Jakelut kahdesti viikossa keskiviikkona ja lauantaina.
 

POSTIN ASIAKASSUORA

Perillä 1-3 arkipäivän kuluessa. A-kuljetuksia ei palauteta lähettäjälle, jos vastaanottajan osoite on tuntematon. Toki voit ostaa tämän palvelun erikseen Postin tiedotuspalvelun kautta (i-tunnus) lisätietoja Postin sivulla www.posti.fi/yritysasiakkaat/laheta/asiakastietopalvelut/tiedotuspalvelu.html
 
Postin tiedotuspalvelu - Postilta voi ostaa lisäpalveluna seuraavaa:
1. Posti toimittaa korjatut osoitetiedot Postin Extranettiin noudettavaksi
2. Posti palauttaa perillesaamattomat lähetykset haluamaasi palautusosoitteesi. Ulkomaille edelleenlähetetään vain 1. ja 2. luokan sekä Priority- ja Economy-kirjeet
3. Posti selvittää vastaanottajan uuden osoitteen, vaikka lähetyksessä on vanhentunut, puutteellinen tai virheellinen osoite ja vaikka osoitteenmuutoksesta olisi vuosia.
4. Posti toimittaa lähetyksen saman tien vastaanottajan uuteen osoitteen.
 

KOHDEMARKKINOINTI

Voit kohdentaa mainontaasi monella eri tavalla. Yksityisasiakkaat; Esimerkiksi postinumeron mukaan, pien - tai kerrostaloasukas, ajoneuvokohtaisesti, ikä, sukupuoli yms.
yrityspuolella; esimerkiksi yrityksen toimitusjohtaja, keskikokoiset yritykset, tietyn alan yritykset, tietyn luokituksen omaavat yritykset eriluokituksia on paljon.
 

POSTIN POSTIMAKSUT JA LÄHETTÄMINEN

Kirjeet, Lähetyksiin tarvitaan Postin vaatiman sähköinenlähetyslista, joko asiakkaan omalla Postin postimaksusopimuksella tai Trinketin postimaksusopimuksella.
Paketit, voidaan lähettää monella eritavalla, riippuen määrästä ja koosta. Postin kautta, tehdään pakettikortit. Tai Trinketin käyttämän kuljetusliikkeen kautta johon riittää tarroitus, molemmissa ratkaisuissa meillä on seuranta mahdollisuus.
Asiakkaan kanssa sovitaan järkevin ja edullisin lähetystapa, tapauskohtaisesti.
 

KULJETUSNOPEUKSIA

Postin kautta:
PRIORITY-LUOKKA - perillä seuraavana arkipäivänä. Yhden yön nopeudella kulkevan kirjeen nimi on käteismyynnissä 1. luokan kirje ja sopimusasiakkaalle Priority-kirje.
ECONOMY-LUOKKA - perillä 1-3 arkipäivän kuluessa. Kahden yön nopeudella kulkevan kirjeen nimi on käteismyynnissä 2. luokan kirje ja sopimusasiakkaalle Economy-kirje.
Posti Priority- ja Economy-kirje on kotimaan tai ulkomaille menevä, pääsääntöisesti suljetussa kirjekuoressa oleva ennakkotilattava sekä osoiteselvitettävä lähetys, joka toimitetaan  perusjakelussa vastaanottajan postiosoitteeseen. Hintaan sisältyy osoiteselvitys. Ellei oikeaa vastaanottajaa tavoiteta, Posti yrittää selvittää uuden osoitteen. Mikäli kirjettä ei senkään jälkeen voida toimittaa perille, se palautetaan lähettäjälle.
Lisäksi lähettäjä voi liittää lähetykseen lisäarvoa tuovan kirjeen lisäpalvelun.
 
Priority ja Economy-kirjeen mitat
Max koko 250x353x20mm
Min koko 90x140x0,2 mm
Max paino 1000g
 
VAKIOKIRJE
on sovelluttava Postin koneelliseen lajitteluun. Lähetykset, jotka eivät täytä Vakiokirjeen määrityksiä, käsitellään ja hinnoitellaan Economy- tai Priority-kirjeinä.
Vakiokirje on tarkoitettu henkilökohtaisten viestien kuten kutsujen, asiakirjojen, laskujen, tiedotteiden tai tiliotteiden postittamiseen.
Vakiokirjeen hintaan sisältyy osoiteselvitys. Ellei oikeaa vastaanottajaa tavoiteta, Posti yrittää selvittää uuden osoitteen. Mikäli kirjettä ei senkään jälkeen voida toimittaa perille, se palautetaan lähettäjälle.
 
Vakiokirje mitat
Max koko 250x176x3 mm
Min koko 110x156x0,2 mm
Max paino 50g
 
POSTIN PIENLÄHETYKSET
Alle 2kg painavat lähetykset voidaan lähettää Postin Pienlähetyksinä. Lähetys voi olla kotelon, laatikon, kuoren tai esitteen muotoinen. Hintaan kuuluu jakelu vastaanottajalle päiväpostin mukana.
P merkintä
Max koko 250x353x30mm
Min koko 110x156x02mm
Paino max 2kg