KALENTERIT

Katso myös:

MONIKÄYTTÖINEN KALENTERI

Kalenteri on mieluisa lahja asiakkaalle, yhteistyökumppanille tai vaikkapa henkilökunnalle. Logopainetetut tai kokonaan oman ilmeen mukaan suunnitellut kalenterit ovat omiaan muistuttamaan antajastaan läpi vuoden. Valmis kalenteripohja tulevalle vuodelle on saatavilla meiltä ladontapohjaksi tai voimme olla apuna suunnittelussa halutun lopputuloksen aikaan saamiseksi. Käytössämme on myös nimipäivä- ja juhlapyhäpohjat.

YRITYS- JA MAINOSKALENTERIT

Perinteisien seinäkalenterisovelluksien lisäksi kalenteria voi käyttää muissakin mainostuotteissa lisäämään näkyvyyttä. Esimerkiksi sijoittamalla kalenteri muistilehtiön kansiin, hiirimattoon, tai vaikkapa käyntikortin taustalle. Lisäarvoa saadaan myös korostamalla/nimeämällä kalenteriin esimerkiksi yrityksen tapahtumapäivät ja muut kalenterin henkeen sopivat sesongit.

YHDISTYSTEN JA KOULUJEN VARAINKERUU

Toteutamme vuosien kokemuksella erilaiset varainkeruukalenterit luokkaretkien, leirikoulujen tai urheiluseurojen ja joukkueiden varainkeräyksiin. Meiltä saatavilla myös mahdollisten kuvien skannaus ja kalentereiden työstö lopulliseen ulkoasuun.

 

Yleisimpiä kalenterimallejamme mm.:

Kalenteripohjat
Kalenterit omilla nimillä / kuvilla
Nimipäivillä
Kalenterimuistilehtiöt / sovellukset
Varainkeruukalenterit
Kalenterijulisteet
Vihkot
Wireellä, reiällä tai koukulla
 
Tilaa - Kysy lisää - Tee tarjouspyyntö!
 
kalenterit 2022
kalenterit 2022kalenterit 2022kalenterit 2022kalenterit 2022