DIGIPAINO

DIGIPAINO, PIKAPAINO JA TULOSTUSPALVELU SUURIINKIN PAINOTARPEISIIN

Perinteisesti digipaino mielletään pienten sarjojen nopeaan tuotantoon sopivaksi, kustannustehokkaaksi vaihtoehdoksi perinteiselle offsetpainamiselle. Meillä Trinketissä digipainolla on merkittävä rooli perinteisen painotuotantomme rinnalla. Pystymme tarjoamaan korkelaatuisia tuotteita totuttua suuremmissa painosmäärissä hyvinkin nopeilla aikatauluilla.

Esimerkkejä digipainotuotevalikoimastamme:

classic ja premium -mallistot
Esitteet
yritysesitteet, suorajakeluesitteet, ym.
flyerit tapahtumiin, suorajakeluun, ym.
julisteet telineeseen, sisä- ja ulkokäyttöön ym.
liimalehtiöt, wiresidotut lehtiöt, stiftatut lehtiöt ym.
uusiokirjekuoret, erikoiskirjekuoret, ym.
erikoispaksut, moninaiset jälkikäsittelyt
Lehdet, julkaisut, luettelot
vihkosidottuina, wiresidottuina ja liimasidottuina
osoitetarrat, logotarrat, teippaustarrat ym.
kirjelomakkeet, saatelomakkeet, ym.
tilauslomakkeet, rahtikirjat, pöytäkirjat ym.
folderit, tarjouskansiot ym.
mainoskortit, joulukortit, postikortit ym.
mainostamaan, varoittamaan, tapahtumiin ym.
Mainoslakanat
muovi- ja kangasmateriaaleista
Roll-upit
useitata eri kokoja


MONIPUOLINEN VALIKOIMA ARKKITÖISTÄ SUURKUVAAN

Nopea digipainatus on hyödynnettävissä aina käyntikorttipainatuksista suurempiin julkaisuihin ja luetteloihin. Digipainotöihin kuuluvat myös suurkuvatuotteet; kyltit, kankaat, rollupit, beachflagit ym. Käytettävissämme on laaja materiaavalikoima hyvinkin ohuista materiaaleista aina erittäin paksuihin kartonkeihin ja useamman sentin paksuisiin levymateriaaleihin.

KOKONAISVALTAINEN PALVELU, LÄHELLÄSI YMPÄRISTÖYSTÄVÄLLISESTI

Tuotantomme, suunnittelumme ja toimistomme sijaitsevat saman katon alla Helsingissä, tämä mahdollistaa erittäin nopeat toimitusajat myös perille kuljetettuna. Paikallinen tuotanto yhdistettynä kotimaisiin ympäristösertifioituihin materiaaleihin tukee ympäristösuunnitelmaamme minimoiden tuotteiden valmistuksessa aiheutuvan hiilijalanjäljen.

PERSONOINNIT

Digipaino mahdollistaa monipuoliset personoinnit, erilaisissa arkkituotteissa, kuten lomakkeissa, korteissa, kupongeissa ym. Personointia voidaan hyödyntää myös suurkuvatuotteissa kuten julisteissa, kylteissä ym. Personoinnit voivat olla esim. numerointeja, nimipersonointeja, kampanjakoodeja tai vaikkapa vaihtuvaa kuvaa tai väritystä tuotekohtaisesti.

JÄLKIKÄSITTELY

Laadukas jälkikäsittely kruunaa tuotteen. Monipuolinen uutta ja perinteistä tekniikkaa yhdistävä jälkiäsittelytuotantomme mahdollistaa esim. nuuttaukset, erilaiset taittelut, muotoonleikkaukset ja -stanssaukset, perforoinnit, folioinnit, lakkaukset ja laminoinnit sekä monipuolisen sidonnan wire-, liima- ja vihkolinjoillamme.

 
Tilaa - Kysy lisää - Tee tarjouspyyntö!