LEHDET

Katso myös:

PAINETTU LEHTI JÄÄ MIELEEN

Järjestö-, jäsen- ja asiakaslehdillä tai vuosijulkaisuilla, sekä ohjelma- ja tapahtumalehdillä on vahva asema tiedotuksellisesti ja imagollisesti.
 
Lehtipainomme monipuoliset painatusvaihtoehdot mahdollistavat niin korkean laadun edullisella kustannuksella kuin näyttävät efektit ja jälkikäsittelyt taatulla huomioarvolla.
Usein lehden painaminen on vain osa kokonaisuutta. Meiltä saat tarvittaessa apua myös lehden taittoon, sekä osoitetulostukset, postitukset ja varastointipalvelut.
 
Lehti haluamallasi tavalla tehtynä
- Vihkostiftatut lehdet
- Liimasidotut lehdet
- Suunnittelupalvelut
- Postitus ja osoitetulostus
- Monipuoliset jälkikäsittelymahdollisuudet ja erikoisefektit
 

LEHTIEN FORMAATIT

Yleisimmin lehdet painetaan A4 (210x297 mm) tai A5 (148x210 mm) -kokoisina. Tuotantomme- ja jälkikäsittelymme mahdollistavat kuitenkin hyvin laajaan skaalan lehden koon, eli formaatin suhteen.
Lehti voi olla erottuva joko hyvin pienikokoisena tai erittäin suurena. Perinteisesti pystyssä olevan lehden voi myös toteuttaa vaakamallisena.
 
Yleisimpiä formaatteja lehdissä
- A4 (210x297 mm)
- A4L, eli vaaka A4 (297x210 mm)
- A5 (148x210 mm)
- A5L, eli vaaka A5 (210x148 mm)
- B5 (176x250 mm -> usein käytetty kustannustehokkaammin koossa 172x245 tai 170x240 mm
 

VIHKOTÖISSÄ HUOMIOITAVAA

Vihkostiftatuissa lehdissä sivumäärän tulee aina olla neljällä jaollinen (8, 12, 16, 20, 24 jne.). Ellei painettavia sivuja ole tarpeeksi, tyhjiä sivuja on lisättävä siten, että jaollisuus toteutuu. Aineisto tulee mielummin toimittaa sivuttain, kuin aukeamittain. Kannet ja sisäsivut voivat olla erillisinä tai yhtenä PDF:nä.

PAPERIN VALINTA

Lehdissä, kuten muissakin painotuotteissa, paperivalinta on oleellinen tekijä. Paperivalinta määrittää lehden fiiliksen, painon sekä laaduntunnun. Valitsemalla päällystetyn paperin sijasta 100% kierrätetyn päällystämättömän paperin muuttuu niin lehden fiilis kuin näppituntumakin. Tai nostamalla muutaman pykälän kannen paksuutta lehti tuntuu huomattavasi ryhdikkäämmältä, mahdollisesti hyvinkin pienellä lisäkustannuksella. Kun taas suuremmissa postituksissa on oleellista huomioida lehden paino, tässä oikea paperivalinta voi säästää huomattavasti postimaksuja. Kevyesti päällystetyt ns. puolimatat/matat paperilaadut ovat yleisimmin lehdissä käytettyjä, laadukkaan kuvan toiston ja hyvän luettavuuden yhdistelmänä.
 
Apunasi paperinvalinnassa
- Autamme paperin valinnassa
- Suosittelemme ympäristöystävällisiä paperilaatuja
- Laaja valikoima päällystettyjä ja päällystämättömiä paperilaatuja
 
 
Tilaa - Kysy lisää - Tee tarjouspyyntö!

 

lehti, lehdet
Lataa tästä mallitiedostoja