KARTONKI-VAIHTOEHTOJA

Katso myös:

 

Seuraavassa yleisimpiä kartonkivaihtoehtoja laajasta valikoimastamme erihenkisiin käyntikortteihin. Kortin yleisilmeeseen pystyy vaikuttamaan paljon sopivalla kartonkivalinnalla.

KÄYNTIKORTTIKARTONKI

Erityisesti käyntikorttien tekoon valmistettu kartonkilaatu. Se on kirkkaanvalkoinen, sileäpin- tainen jämäkkää kartonki. Tämä yleisimmin käytetty kartonki on varma ja hyvä valinta korttiin kuin korttiin.

SCANDIA 300g   White, Natural, Ivory

Päällystämätön offsetpainokartonki laajalla valikoimalla. Mattapintaisuus ja luonnollinen valkoisuus tekevät tekstistä helposti luettavan sekä tuo kuvat hyvin esiin. Tuotteella FSC- ja PEFC-sertifikaatti. Lisäksi kartonki on ilmastohyvitettävä tuote.

MUNKEN 300g  Polar, Lynx, Pure

Laadukas sileäpintainen päällystämätön kartonki, jota saatavana eri sävyisinä. Tuotteella FSC-sertifikaatti.

EDIXION OFFSET 300g

Laadukas päällystämätön offsetpainokartonki. Tuotteella FSC- ja PEFC-sertifikaatti sekä Eurooppalainen ympäristösertikaatti.

XEROX SILK 350g

Erityisesti digipainamiseen tarkoitettu päällystetty laadukas paksu kartonki. Erinoimainen pintamateriaali takaa terävät ja väririkkaat kuvat. Tuotteella FSC-sertifikaatti.

TRUCARD 2GLOSS

Molemmin puolin vahvasti päällystetty ja korkeakiillotettu täyssellukartonki. Korkean valkoisuutensa vuoksi sopii hyvin etenkin vaativille painotöille. Sileän pinnan vuoksi soveltuu hyvin myös erilaisiin jatkokäsittelyihin, kuten laminointiin, foliointiin, kohokuviointiin, stanssaukseen yms. Tuotteella FSC-sertifikaatti.

TERREUS  Smooth, Verkkokuvioitu

Suomalainen laadukas päällystämätön design-kartonki, josta saatavilla eri värisävyjä. Saatavana myös verkkovesileimalla. Tuotteella PEFC-sertifikaatti sekä Joutsenmerkki.

CURIOUS METALLICS  Metal, Ice Cold, Ice Silver

Huomiota herättävä design-kartonki jossa metallin ja helmiäisen hohtavia sävyjä. Tuote soveltuu myös preeglattavaksi, stanssattavaksi ja folioitavaksi. Tuotteella FSC-sertifikaatti.

INVERCOTE CREATO

Laadukas mattapäällystetty täyssellukartonki. Rakenteellisesti vahva ja erittäin kestävä. Sileän pinnan vuoksi sopii hyvin jatkokäsittelyyn, kuten foliointiin, laminointiin, kohokuviointiin, stanssaukseen yms. Tuotteella FSC- ja PEFC-sertifikaatti.